تلسکوپ 8 اینچ اشمیت کاسگرین سلسترون ADVANCED VX
مدل «C8-SGT» از سری «Advanced VX» تلسکوپهای شرکت «سلسترون» یک تلسکوپ با ساختار اپتیکی اشمیت – کاسگرین است که روی یک مقر استوایی کامپیوتری سوار شده است. تلسکوپهای کامپیوتری این امکان را فراهم میکنند که با مشخص کردن محل تنها 3 جرم نورانی در آسمان به کمک سیستم جست و جوی خودکار تلسکوپ به محل بیش از 40000 جرم دیگر دسترسی داشت. سیستم اپتیکی این تلسکوپ از یک عدسی شیئی 8اینچی تشکیل شده است و فاصله کانونی آن 2032 میلیمتر است. حداکثر بزرگنمایی که این تلسکوپ با چشمی 25میلیمتری در اختیار شما قرار میدهد 480 برابر تصویر تشکیل شده در محل کانون آینه شیئی است. تلسکوپ Advanced VX C8-SGT سلسترون توان گردآوری نور به اندازهی 459 برابر چشم انسان را دارد و به کمک آن میتوان اجسامی با حداکثر قدر 14 را تماشا کرد. این تلسکوپ 25کیلوگرمی را به راحتی میتوانید با خود تا محل رصد حمل کنید. تلسکوپ Advanced VX C8-SGT سلسترون به خاطر پایه و مقر مستحکم خود انتخابی مناسب برای عکاسان نجومی و به خاطر داشتن مقر کامپیوتری و سیستم جستجوی خودکار برای منجمان مبتدیتر بسیار مناسب است.
تلسکوپ سلسترون اشمیت کاسگرین ۸ اینچ از دسته تلسکوپ های اشمیت-کاسگرین سلسترون، رایج ترین و پرطرفدار ترین ابزار نجومی در بین منجمان سراسر جهان است.
به کارگیری تیغه تصحیح کننده اشمیت با تراشی منحصر به فرد باعث شده تا خطاهای اپتیکی آینههای مقعر به حداقل ممکن برسد و تلسکوپی ایده آل جهت رصد و عکسبرداری از اجرام کم نور آسمان به منجمان سراسر جهان معرفی گردد.
تلسکوپهای سری Advanced VX سلسترون، بر روی مقر استوایی Advanced VX قرار دارند. این مقر رباتیک مجهز به موتور ردیاب، سیستم GoTo و همچنین دوربین قطب یاب (Polar Scope) جهت قطبی کردن هرچه دقیق تر است.
تلسکوپ سلسترون اشمیت کاسگرین ۸ اینچ با فاصله کانونی بلند ۲۰۰۰ میلیمتری ، بزرگنمایی بسیار مناسبی را جهت رصد جزئیات اجرام آسمانی در اختیار رصدگر قرار میدهد. اما به دلیل ساختار اشمیت-کاسگرین طول لوله تلسکوپ کاهش یافته و جابجایی آن به سادگی امکان پذیر است.
در همه انواع تلسکوپهای اشمیت-کاسگرین، به دلیل داشتن نسبت کانونی بالا (f=10) مدت زمان نوردهی لازم جهت عکاسی از اجرام کم نور عمق آسمان به نسبت تلسکوپهای نیوتونی بیشتر است. اما کمپانی سلسترون با ساخت و عرضه کاهنده فاصله کانونی (Focal Reducer) که به انتهای لوله اپتیکی اضافه میگردد، باعث شده تا مدت زمان نوردهی توسط تلسکوپهای اشمیت-کاسگرین کاهش پیدا کند. لذا به افرادی که علاقمند به عکاسی حرفهای از اجرام اعماق آسمان هستند، تهیه “کاهنده فاصله کانونی” را به همراه این تلسکوپ پیشنهاد مینماییم.
ویژگی های کلی :
۱- تلسکوپ اشمیت کاسگرین
۲- کوتینگ با پوشش StarBright XLT
۳- مقر استوایی کاملا کامپیوتری
۴- دوربین جوینده ۶×۳۰ به منظور یافتن اجرام با دقت بیشتر
۵- جایگاه نگه دارنده کنترل دستی به شما این امکان را میدهد که در حین استفاده از تلسکوپ، اطلاعات را نیز مشاهده کنید.
جستجوی شاهکارهای عکاسی عکاسان نجومی در سراسر دنیا که با استفاده از تلسکوپ سلسترون اشمیت کاسگرین ۸ اینچ ثبت شده است، خالی از لطف نیست.